Post-HBO cursussen en clinics

Webinar multitrauma

Nabehandeling van multitrauma van de hand is complex en vereist in de behandeling een multidisciplinaire aanpak, om zo tot het best mogelijke resultaat te komen. Vanwege het uitgebreide letsel in alle verschillende weefsels in de hand, moeten er voor de operatieve behandeling veel overwegingen en keuzes worden gemaakt. Datum: 17-06-2024

Meer informatie

Clinic ulnaire polspijn

Deze clinic is bestemd voor fysiotherapeuten en ergotherapeuten die over meer kennis en vaardigheden willen beschikken bij de (na)behandeling van patiƫnten met ulnaire polsklachten. Datum: 04-10-2024.

Meer informatie

Eerder gegeven clinics

  • Handspalken: de basis
  • Sensibiliteit en somatosensorische revalidatie
  • Ergotherapeutisch handelen in de keten
  • Meetmethoden, preventie en behandelstrategieën van hand- en polsoedeem 
  • “Thumbs up!" Masterclass duim
  • Behandelstrategieën van de elleboog

Deze clinics worden mogelijk in de toekomst opnieuw gegeven. Op de hoogte blijven? Mail ons om je aan te melden voor de wachtlijst en op de hoogte te blijven.

Clinics op maat

U vraagt wij draaien! Ook voor handtherapie clinics en workshops die aansluiten op een specifieke behoefte of hulpvraag van uw team of organisatie kunt u bij ons terecht. Samen stemmen we uw wensen en onze invulling van een passende scholing op elkaar af. Diverse werkvormen zijn hierin mogelijk, variƫrend van collegevormen tot hands-on praktijklessen en alles daartussen in.