Clinics

Workshop spalken voor gevorderden/neopreen

De workshop voor gevorderden is bedoeld voor handtherapeuten die de basiscursus spalken hebben gevolgd of al ervaring hebben met het maken van handspalken.

Meer informatie

Clinic multi trauma van de hand

Nabehandeling van multitrauma van de hand is complex en vereist in de behandeling een multidisciplinaire aanpak, om zo tot het best mogelijke resultaat te komen.

Meer informatie

Ulnaire Polspijn

Deze clinic ulnaire polspijn is bestemd voor fysiotherapeuten en ergotherapeuten die over meer kennis en vaardigheden willen beschikken bij de (na)behandeling van patiƫnten met ulnaire polsklachten. 7 oktober 2023 organiseren wij deze clinic weer. U kunt zich inschrijven via de module op onze website.

Meer informatie

Differentiatie neurologische structuren van de bovenste extremiteit (nek tot hand)

Het onderwerp van deze cursus is gericht op om het juiste onderscheid te maken tussen diverse neurologische structuren die verantwoordelijk kunnen zijn voor nek-en armpijn.

Meer informatie

Webinar CRPS

Complex regionaal pijnsyndroom (CRPS) is een aandoening die normaal gesproken ontstaat na letsel.

Meer informatie

Eerder gegeven clinics

  • Handspalken: de basis
  • Sensibiliteit en somatosensorische revalidatie
  • Ergotherapeutisch handelen in de keten
  • Meetmethoden, preventie en behandelstrategieën van hand- en polsoedeem 
  • “Thumbs up!" Masterclass duim
  • Behandelstrategieën van de elleboog

Deze clinics worden mogelijk in de toekomst opnieuw gegeven. Op de hoogte blijven? Mail ons om je aan te melden voor de wachtlijst en op de hoogte te blijven.

Clinics op maat

U vraagt wij draaien! Ook voor handtherapie clinics en workshops die aansluiten op een specifieke behoefte of hulpvraag van uw team of organisatie kunt u bij ons terecht. Samen stemmen we uw wensen en onze invulling van een passende scholing op elkaar af. Diverse werkvormen zijn hierin mogelijk, variƫrend van collegevormen tot hands-on praktijklessen en alles daartussen in.